10 Mart 2013 Pazar

Etli Yumurta


İşte kahvaltılık harika bir omlet tarifi daha geliyor.Aslında bunu kavurmayla da yapabilirsiniz.Ama ben minik minik doğradığım et parçalarını kızartarak yaptım.nefis oldu.




Biraz yağda çevirdiğiniz etleriniz piştikten sonra üzerine istediğiniz baharatları ve tuzunu da ekleyin.Sonra çırpılmış yumurtaları da ilave ederek pişmeye bırakın.Kolay ve pratik bir tarif olduğu için oran vermedim.Siz dilediğiniz oranda yapabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş :)
    Bizim oraların kavurmasıyla daha enfes olurdu eminim :)
    Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Mmmm nefis olmuş eline sağlık canımm:)

    YanıtlaSil
  3. buda denenesi bir tarif olmuş .eline sağlık.çekiliş için imkan olsada gönderebilsem keşke.ama malatya ya beklerim ben sana daha nicelerini ikram ederim.selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım yaa.düşünmen yeter.sevgilerimle.

      Sil
  4. kurban bayramlarında kalan kavurmalardan böyle yumurtalar çok yapar annem :)
    ellerinize sağlık..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. bana da kurban bayramını anımsattı. tek basına muhtesem bi yemek bence bu :) ellerine saglık sule, çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...