28 Mayıs 2013 Salı

Şipşak pirzola


Herhalde kısa zamanda yapılabilecek en güzel et yemeklerinden biridir.O sebeple başlığına şipşak pirzola yazmayı uygun gördüm.
Şimdi gelelim malzemelere: 
kuzu pirzola,tuz,kara biber,pul biber ve kekik
Yapılışı:İyice kızdırdığımız tavaya güzelce baharatladığımız pirzolaları dizip suyunu bıraktırmadan pişirelim.Ben ekstra tavaya yağ koymuyorum.Etin kendi yağı yeterli oluyor.Tavadan almaya yakın üzerine tekrardan kekik serperseniz çok daha güzel oluyor.

11 yorum:

  1. çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  2. elıne sağlık oğlumun favorı yemeğıdır bazen fırındada yaparım ama boyle daha pratık

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş.Tabaktakilerden bende istiyorum :)Çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  4. tabi ki canım:)teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Soğanlada çok güzel gider bir de yanına ayran of of eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  6. Blog dünyasında Adaşım'a merhaba demek isterim :)) Şule'cim genelde çok nadir tercih edilen bir ismimiz var senın de adını görunce bir sevinidirik oldum :)))

    YanıtlaSil
  7. Bu arada benım bloguma da beklerim ;) http://mezuram.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler.bloğuma hoşgeldiniz.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...