24 Haziran 2013 Pazartesi

yayın balığı PANE



1.Resim:balığımızı öncelikle fileto olarak ayırıyoruz.
2.Resim:Zeytinyağı,defne yaprağı ve sirkeli su da 1 saat kadar bekletiyoruz
3.Resim:Beklettikten sonra iyice süzdürüyoruz ve tuzluyoruz.
4.resim:Yumurtaları çırpıyoruz,nişasta ve un karışımı hazırlıyoruz.
5.resim:Filetoları önce una ardından yumurtaya bulayıp kızartıyoruz

11 yorum:

  1. harika olmus canim eline saglik balik her zaman her mevsim gider eline saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Kesinlikle öyle.Biz de yaz kış demeden sıklıkla tüketmeye çalışıyoruz.

      Sil
  2. Balık çeşitlerini çok severim.Güzel görünüyor.Ellerin sağlık Şulecim.

    YanıtlaSil
  3. Herşey bir yana,kılçıksız olması beni ayrıca cezbetti.Bu balık Malatya da yok.ama merak ettim.izne gidince bir bakayım.belki oralarda vardır.ellerine sağlık şulecim.her zaman ki gibi harika olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bulursan kesinlikle dene derim.Nefis bir lezzet.Teşekkür ederim sevgilerimle...

      Sil
  4. elıne sağlık burada bulursam alıcam artık tanıyorum sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah ablacım.Muhakkak denenmesi ve yenilmesi gereken bir balık.teşekkürler.sevgilerimle...

      Sil
  5. Şulecim ellerine sağlık nefis olmuş
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bayılıyorum balık yemeklerine sevgili Şule.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...