13 Aralık 2013 Cuma

Soğanlı Kırmızı Pancar Salatası


MALZEMELER:
2-3 adet orta boy pancar (haşlanmış)
1 adet orta boy soğan
tuz, derotu, sirke ve zeytin yağı

YAPILIŞI:
Pancarı rendeliyoruz.Soğanı piyazlık doğruyoruz.Biraz tuzla ovuyoruz.Pancarla karıştırıyoruz.İçerisine ince doğranmış dereotu ekliyoruz.Damak zevkinize göre biraz sirke ve zeytin yağı ekleyerek salatamızı hazırlıyoruz.İşte bu kadar pratik ve lezzetli bir salata. 

9 yorum:

  1. Eline sağlık canım Tam mevsimindeyiz pratik ve sağlıklı bir salata olmuş sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Denemem gerek. Eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  3. şuleciğim bu kadar olur. Kalpten kalbe yol gidermiş. Bende bu akşam kırmızı pancar salatası yaptım. Yalnız içinehavuç ve mor lahana da koydum ben. Yeşil soğanın yanına. İçimden geçenleri mi okuyorsun, ıspanaklı kek yapayım bir tarif bulup diyorum, ıspanaklı kek tarifi yayınlıyorsun, puaça yapayım diyorum, poaça tarifi yayınlıyorsun, kırmızı pancar salatası yapayım diyorum, yapıyorum, bilgisayarı açıyorum, bu tarifi yayınlıyorsun. Nerden biliyorsun diyeceğm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) inanmıyorum, gerçekten mi? Çok ilginç olmuş o zaman. Aramızda kendiliğinden bir telepati mi gelişti acaba :) Bu durum çok hoş olmuş ama.Kalplerimiz bir omuş demekki.sevgilerimle Nihalcim...

      Sil
    2. bana da öyle geliyor bitanem öpüyorum

      Sil
  4. Ellerinize sağlık. Ben de yakinda şeker pancarı salatası yedim bir arkadaşım da. O şöyleydi. Küp kesilmiş pancar, elma, nar ve dereotu ile servis etmişti. Çok lezzetliydi. Soğanlı sini deneyeceğim bende sizinki gibi.

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık. Ben de yakinda şeker pancarı salatası yedim bir arkadaşım da. O şöyleydi. Küp kesilmiş pancar, elma, nar ve dereotu ile servis etmişti. Çok lezzetliydi. Soğanlı sini deneyeceğim bende sizinki gibi.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...