10 Şubat 2014 Pazartesi

Turna Balığı




Deri kısmına temizledikten sonra çizikler atarsanız görüntü açısındanda sizi tatmin etmiş olur.Ben mısır ununa bulayarak tavada kızarttım.Yanında mor lahana,beyaz lahana ve soğandan oluşan bol limonlu ve zeytin yağlı bir salata hazırladım.Farklı balık türlerinin de lezzetini keşfetmek isteyenler için değişik bir alternatif olabilir.Denemek isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

7 yorum:

  1. Sık balık tüketmek çok sağlıklı ve çocuklara alıştırabilmek ise takdir edilecek bir şey tebrik ederim.. Ellerinize emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Trabzonlu değiliz, bizde batı Karadeniz tarafındayız.sonucta içinde bir Karadeniz var yani:) ondan sebep ola her hal, bizim evde hamsi başı çeker, sonra mezgit, onuda ben sevdiğim için ikinci sıraya oturttum:) bazı arada değişik balık almaya çalışırız.turnayı duydum ama görmemiştim. Eminim lezzetlidir.eline sağlık canım. Afiyet şifa olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok lezzetli bir balık.Bulup alabilme şansınız olursa mutlaka denemenizi öneririm.Teşekkürler ablacım,sevgilerimle...

      Sil
  3. ımm balığın her türlüsüne bayılırım canım ellerine sağlık çok lezzetli gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. Turna Balığı Yapılabilirse Lezzetli olur Sadece Kılçıkları dert olabilir Bilen için sorun olmaz Sarımsak Ve Tereyağı ile Tatlandırılırsa güzel olur

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...