25 Nisan 2015 Cumartesi

Havyar Tava

Balık yumurtasının faydalarını saymakla bitiremeyiz sanırım.Bu halini ben çok seviyorum.Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Çok kolay ve basit bir tarif. Sadece pişirirken biraz dikkat istiyor o kadar.

  • Havyarları dikkatli bir şekilde una bulayalım.
  • Aman elinizle mıncıklamayın,dağılır gider yoksa.
  • Resimden de anlaşılacağı üzere tane tane buladım ben.
  • Kızdırdığım yağda arkalı önlü en fazla 1-1,5 dk kadar pişirdim.
  • Bol yeşillikle hazırladığım salatanın üzerine koyup servis yaptım.
Afiyet olsun...

Asyadan Esintiler'i fACE adresinden takip edebilirsiniz.

2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...