İşte hem pratik,hem de kendi tatlarıyla lezzetlenmiş ekmeğinizi suyuna batırmaktan kendinizi alamayacağınız bir lezzet daha.
MALZEMELER: 4-5 adet orta boy patates
1 adet domates
1 adet orta boy soğan
tuz,karabiber,kırmızı toz biber
dana kaburga
YAPILIŞI: Kaburgaları öncelikle üzerine biraz su koyup düdüklüde haşlayalım.Daha sonra elma dilimi şeklinde doğradığımız patatesleri,piyazlık doğradığımız soğanları,tuzunu ve baharatlarını da atıp hepsini şöyle bir harmanlayıp bor cama ya da pişireceğiniz fırın tepsisine koyalım.Haşlanmış olan kaburgaları da üstlerine yerleştirelim.Resimde gördüğünüz gibi haşlama suyunu da üzerine gezdirin,domates dilimlerini koyun.Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dk patatesler pişip, etler kızarana kadar tutmanız yeterli olacaktır.
Ellerine sağlık, detaylı fotoğraflaman çok güzel, akılda kalıcı oluyor tariflerin,
YanıtlaSilŞule izleyicilerdeki fotoğrafına tıklıyorum, yorumuna tıklıyorum yayınların gözükmüyor.
super gozukuyor ellerine sağlık arkadasim surekli ilave lerle gunden gune gelisen siten cok iyi gidiyor. :-)
YanıtlaSilBende geldim tanıştığıma memnun oldum bloğunu gezdim
YanıtlaSilkırgızistana sana ulaşmak ne güzel
çok hoş paylaşımların olmuş sepze bile kurutmuşsun her şey çok güzel ellerine emeğine sağlık.
seni takibe aldım.
yorumdan sana ulaşılamıyor ama blok ismini yazman iyi olmuş googleye yazınca çıktı.
gene beklerim canım:)
teşekkürederim.beğendiğine sevindim.
YanıtlaSilHarika gözüküyor canım,ellerine sağlık.
YanıtlaSilBen böyle et yemeklerine bayılıyorum:)
Suyuna ekmek banıp yemesi herşeye bedel.
Afiyet şifa olsun inşAllah.
Sevgilerimle..