- Öncelikle bıçakla kanatların üzerine çizikler atalım ki içi de güzel pişsin.
- Kanatları bir kabın içine alıp üzerine baharatları serpiyoruz(ben sadece kırmızı toz biber ,kara biber ve tuz serptim).
- Bir tane soğanın suyunu da ekleyerek dolapta bir saat kadar dinlenmeye bırakalım.
- Resimden de anlayacağınız gibi fırın ızgarasına tavuk kanatlarını dizelim.Yanlarına domates biberini koyalım.
- Önceden ısıttığımız 250 derecelik fırına verelim.
- Alttaki resimde gördüğünüz gibi fırın tepsisine su koyup onu da ızgaranın iki kat aşağısına yerleştiriyoruz.Bu sayede tavuklar buharın da etkisiyle yumuşacık bir halde pişmeye ve kızrmaya devam ediyor.
26 Temmuz 2013 Cuma
Fırın ızgarasında tavuk kanadı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
mımmm nefis görünüyor:)eline sağlık canım hayırlı cumalar...Sevgiler
YanıtlaSilsağol Elifcim.Sana da hayırlı cumalar.Sevgilerimle...
Silellerine sağlık ablacım, nefis görünüyor yemeğin..
YanıtlaSilsevgiler..
Sağol Denizcim.Sevgilerimle...
SilÇok güzel bir pişirme yöntemi
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Sevgiler:)
Teşekkür ederim.sevgiler benden...
Silcanım ellerien sağlık... Bunu kesinlikle deneyeceğim tarif için çook teşekkürler.
YanıtlaSilNe demek canım.faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.teşekkürler,sevgiler...
Silen sık yaptığımız yemek ellerıne sağlık
YanıtlaSilteşekkürler:)
Sil