1.Resim:balığımızı öncelikle fileto olarak ayırıyoruz.
2.Resim:Zeytinyağı,defne yaprağı ve sirkeli su da 1 saat kadar bekletiyoruz
3.Resim:Beklettikten sonra iyice süzdürüyoruz ve tuzluyoruz.
4.resim:Yumurtaları çırpıyoruz,nişasta ve un karışımı hazırlıyoruz.
5.resim:Filetoları önce una ardından yumurtaya bulayıp kızartıyoruz
harika olmus canim eline saglik balik her zaman her mevsim gider eline saglik
YanıtlaSilTeşekkür ederim.Kesinlikle öyle.Biz de yaz kış demeden sıklıkla tüketmeye çalışıyoruz.
SilBalık çeşitlerini çok severim.Güzel görünüyor.Ellerin sağlık Şulecim.
YanıtlaSilteşekkürler Büşracım:)
SilHerşey bir yana,kılçıksız olması beni ayrıca cezbetti.Bu balık Malatya da yok.ama merak ettim.izne gidince bir bakayım.belki oralarda vardır.ellerine sağlık şulecim.her zaman ki gibi harika olmuş.
YanıtlaSilinşallah bulursan kesinlikle dene derim.Nefis bir lezzet.Teşekkür ederim sevgilerimle...
Silelıne sağlık burada bulursam alıcam artık tanıyorum sevgıler
YanıtlaSilinşallah ablacım.Muhakkak denenmesi ve yenilmesi gereken bir balık.teşekkürler.sevgilerimle...
SilŞulecim ellerine sağlık nefis olmuş
YanıtlaSilsevgiler
Teşekkür ederim Yasemincim.Sevgilerimle...
Silbayılıyorum balık yemeklerine sevgili Şule.ellerine sağlık.
YanıtlaSil