.
Önce güzelce içini temizledik, derisi oldukça kalın ve pullu olduğundan derisini soyduk. Daha sonra avuç içi büyüklüğünde parçalara kestik.
Güzelce temizlenen ve parçalara ayırdığımız balığı tuzlayıp unlayarak az yağda tavada arkalı önlü kızarttım.Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye edebileceğim nefis bir balık türü.Eti neredeyse tavuk eti gibi.Kızartarak yaptım ama her türlüsü olur.Özellikle ızgarası süper olur.
ellerine sağlık canım balığı çok severim.ama yılan balığı hiç yemedim.eminim tadı güzeldir.sevgilerimle...
YanıtlaSilTeşekkürler canım,evet çok lezzetli bir balık.Denemeni öneririm.Sevgiler...
SilSulecim hergün olsa yerim ben balik!,hic denemedim yilan baligi,ilk firsatta bulup yapacagim,elinize saglik ikinizinde...
YanıtlaSilTeşekkürler canım,Sevgiler...
Silamanınn değişik bir balık alacım ben olsam ne temizleyebilir ne de yiyebilirdim..
YanıtlaSilafiyet, şifa olsun..
Teşekkürler canım,Sevgiler...
Silhıc yemedım balıkcılardada gormedım hıc elınıze sağlık
YanıtlaSilTeşekkürler ablacım,Sevgiler...
Silamanın hiç yemedim ben bundan pişmiş hali pek lezzetli görünüyor :)
YanıtlaSilEvet Gülşencim.oldukça lezzetli bir balık.
SilItѕ like you read my mind! You appear to κnow a lot about this, like you wrote
YanıtlaSilthе book in it or somеthing. I think that you could
do with a few piсs to drіve thе message home ɑ
little bit, but other tҺan that, this is excellent blog.
A great read. Ӏ will definitely be back.
Review my weblog ... Facebook
canım ben bayılırım yılan balığına Adana da olan türünü sirkeli unlu suda bekletiyoruz ve balık daha ince . Baş parmağım kadar ve bir metre kadar uzunluğunda İlk kez gördüm ve eline sağlık
YanıtlaSilteşekkürler canım. evet o tarif ettiğini yıllar önce ben de yemiştim ve çok lezzetliydi.Ama bir çok türü varmış yılan balığının. bizimki epey büyüktü :)
SilEcopiscines, votre piscine à Luxembourg
YanıtlaSilHere is my weblog piscine luxembourg