.Bu mantının yapım aşamalarını görmek isterseniz buradan bakabilirsiniz.
Malzemeler ve yapım aşamaları Kıymalı Ravioli de olduğu gibi aynı.Yani yukarıda verdiğim linkten bakabilirsiniz.Tek farkı buharda pişiyor olması.Tabii buharda pişmesinin ayrı bir lezzeti oluyor o başka.Üzerine de servis esnasında eritilmiş ter yağı döktüm.Enfes bir lezzet.
Buharda mantının lezzeti haşlanmış olandan daha farklı oluyor.Mantı tenceresi olanlar veya buhar tenceresi olanlara bu lezzeti mutlaka denemelerini tavsiye ederim.Tüm mantı tariflerime buradan bakabilirsiniz.
Süper bir görüntü şulecim.kız ama ne kalorilidir bu:) lezzet bombası:) eline sağlık canım
YanıtlaSilEvet kalorili demesem yalan olur :) ama porsiyonlar büyük olduğu için fazla yenmiyor.Bir kaç tanesi yeterli oluyor.Teşekkürler ablacım...
SilEllerine sağlık canım .olsada yesem dedim kendi kendime.öpüyorum canım seni Allaha emenetsin.
YanıtlaSilHakkını helal internete girmeye vakit bulamıyorum canım...
Teşekkürler canım,ne demek olsun vakit buldukça beklerim yorumlarını.sevgiler...
SilMantı nasıl olursa olsun çok güzel ve çekiçi bir yemek eline sağlık canım
YanıtlaSilTeşekkürler, evet bence de öyle :) sevgiler...
YanıtlaSil