Nasıl yaptım:
Koyun akciğeriydi.Güzelce yıkadıktan sonra küpler halinde doğradım.
1-önce una
2-sonra yumurtaya
3-en son olarak da galeta ununa bulayıp kızartıyoruz.
Çabuk kızarıyor aman yakmayın,dikkatle ve başında durarak kızartın.Kızarırken balon gibi şişiyorlar.Tabağa alınca o şişkinlik iniyor.Tıpkı sosis gibi.
Ketçap ve mayoneze batırarak yemenizi tavsiye ederim.
karaciğer ok ama akciğer bilemedim:)
YanıtlaSilevet,akciğerin o pişmemiş halinin görüntüsünden ortaya bişey çıkmıcakmış gibi görünse de aslında ortaya nefis bir pane çıktı.Dediğim gibi tadı bambaşka ve bir o kadar da lezzetli oldu:)
YanıtlaSilSELAM BLOGUN BAYILDIM :) SENİ TAKİBE ALIYORUM. BENİM BLOGUMA DA BEKLERİM
YanıtlaSilhttp://basibaglikiz.blogspot.com/
selam canım.Bloğuma hoş geldin.En kısa zamanda uğrayacağım.sevgiler...
SilAdını yazmasan ne olduğunu bilemezdim sanırım kansız olanlara iyi gelen bir organ ama görüntü çıtır çıtır eline sağlık canım
YanıtlaSilYanii,o da var tabii.Ama lezzet ön planda.teşekkürler ablacım.sevgilerimle...
Sil