12 Haziran 2014 Perşembe

Haydari


Malzemeler:
200 gr süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı pulbiber
tuz
zeytin yağı

Yapılışı: Tüm malzemeyi karıştırın.Servis tabağına alın.Üzerini biraz daha baharatla süsleyin ve zeytin yağı ilave edin.
Bu nefis mezeyi aynı zamanda dipsos olarak da kullanabiliriz.Ev yapımı cipsle nefis oluyor :)

12 yorum:

  1. Ev yapımı cipsin tarifi hoşuma gitmişti dediğin gibi onunla süper olur bu.artık denemelere başlayabilirim:) eline sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fatma ablacım :) sevgilerimle...

      Sil
  2. yazın bol bol yerız elıne sağlık hayırlı kandıller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Selma ablacım,hayırlı kandiller...

      Sil
  3. çok sevdiğim bir mezedir ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Nuran Hanım,bloğuma hoşgeldiniz,sevgilerimle...

      Sil
  4. en sevdiğim mezelerdendir ellerinize sağlık ayrıca dipsos fikri süper olur gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık Şulecim sıcak yaz günleri için ideal bir meze:)Ben beyaz peynir de karıştırıyorum..Çok sevilir biz de haydari..Sevgilerimle tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Zeynepcim. Evet beyaz peynirle de ayrı bir lezzetli olur :) sevgilerimle...

      Sil
  6. Ev yapımı cipsimle ev yapımı haydarimi yerim noktayı koyarım diyosun :)
    Böyle mezelere bayılıyorum. Yanına kıtır ekmekler, cipslerle nefis oluyor ve kurtarıyor bir öğünü. Ellerin dert görmesin, çok iştah kabartıcı görünüyor fotoğraf da. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın :) güzel yorumun için teşekkürler...

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...