13 Kasım 2014 Perşembe

Barbun Tava




Tek yapmamız gereken şey güzelce temizlemiş olduğumuz balıkları unlayıp az yağda kızartmak.Afiyet şifa olsun...

11 yorum:

  1. en en en en en en en eeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn sevdiğimdir barbun, tüm balıklar bir yana barbun bir yana canımın içi :)
    ellerine sağlık ablacım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın yaa,aynen benim de öyle.Teşekkürler şekerim :)

      Sil
  2. çok güzel oluş.
    ben gamze

    YanıtlaSil
  3. barbunu ben de çok severim kızartılmış tercihim tabi eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Yaaa görüntüsüne bayıldığım bir balık. İlk kez geçen sene yedim ve hafif deniz kokusu aldığım için tekrar yemeye çekiniyorum. Ama yiyenler de öyle değil diyor. Tekrar fırsat tanımayı istiyorum. Bu ara ucuzsa alayım ben de. Şahane görünüyorlar. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bizim aldığımız kaya barbunuydu.Kaya barbunu kokmuyor ve tertemiz çok güzel bir balık.Barbunun 2 türü var.Alacağın balıkçıya özellikle kaya barbunu diye sorarsan onlar bilir.
      Teşekkürler,sevgiler...

      Sil
  5. cıtır cıtır ellerıne sağlık

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bu balık biraz kırmızı gibi oluyordu. Dur bakalım bi dahaki sefere birde bunu deneyelim.ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...