1 Kasım 2014 Cumartesi

Çinekop Tava (Fried Young Blue Fish)



Pişirmeden önce üzerlerine bir kaç çizik attım ki hem tuzunu alsın hem de içleri daha güzel pişsin diye.Yamanız gereken tek şey bu halinden sonra una bulayarak az yağda arkalı önlü kızartmak.
Afiyet olsun...


10 yorum:

  1. Şulem enfes..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Canim ellerine saglik balik deyince ilk aklima gelendir cinekop pek bir severim.. Afiyetle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim.Aynen öyle diyebilirim :)

      Sil
  3. Biz hamsiciyiz çoğunlukla ama bir kaç gün önce eşim bu balıktan getirdi. Gerçekten lezzetli bir balık. Senin de eline sağlık şulem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle,hemen hemen levrek lezzetinde diyebilirim.Biraz boyutları da büyüktü bizimkinin.Teşekkürler ablacım,sevgiler...

      Sil
  4. Lezzetine ben de bayılıyorum bu balığın. Bu hafta yine almalı. Boyut olarak çok seviyorum özellikle. Tam kızartmalık güzel bir balık. Çok nefis duruyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Denizcim.Teşekkürler şekerim :) sevgiler...

      Sil
  5. canım harika bir balıktır çinekop ben bayılırım

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...