Balığı ne pişirmeye ne de yemeye doyamayız. İstanbul da balık sezonu açılır açılmaz sık sık alıp pişirir oldum. Küçük balıkların en çok da kızartması lezzetli oluyor diye düşünüyorum.İstavrit tava da bu lezzetlerden biri.Güzelce temizlediğimiz balıkları yıkadıktan sonra süzülmeye bırakalım.Suyu iyice süzülürse unlamak zor olmaz. Balık tavasına biraz yağ koyup unladığımız balıkları çok kurutmadan kızartalım.Hem kolay hem pratik hem de doyurucu bir tarif arıyorsanız balık pişirmekten vazgeçmeyin derim ;)
Afiyet olsun...
Bol salatayla harika. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilaynen öyle canım.Teşekkürler.
Silistavritle pek aram yok ama tavada her türlü balığa hayır demem doğrusu :)
YanıtlaSilemeklerine sağlık ablacım, bereketli olsun..
evet canım benim de küçük balıklar arasında ilk tercihim olmasa da ev ahalisi sevince bana da pişirmek düşüyor tabii :) teşekkürler...
SilEline sağlık sulecigim
YanıtlaSil