Malzemeler:
1 paket Kültür Mantarı
1 adet orta boy soğan
zeytin yağı tuz ve baharatlar
Yapılışı:
- Mantarları önce yıkayıp suyunu iyice südürelim.Mümkünse havlu peçete yardımıyla kurutalım.
- Mantarın üst kısmındaki tabakayı ince bir bıcak yardımıyla soyalım ve doğrayalım.
- Tavaya zeytin yağını koyalım ve mantarları da üzerine atıp yüksek ateşte sık sık çevirerek pişirelim.
- Bu işlem çok sulanmasını engelleyecektir.
- Mantarlar sönünce piyazlık doğranmış soğanları da ekleyerek sotelemeye devam edelim.
- Mantarlarla beraber soğanlar neredeyse karamelize bir hal alana kadar çevirmeye devam edelim.Tuzunu ve baharatlarını ekleyin ve ocaktan alıp servis yapın.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder