6 adet Hindi kanatın but kısmı
Sosu için:
Tuz,karabiber,kırmızı toz biber,kekik,çok az kimyon,1 yemek kaşığı mayonez,2-3 diş iri doğranmış sarımsak
Yapılışı:
- Hindi kanat butları derin bir kaseye alın.Üzerine damak zevkinize göre tuzunu ve baharatlarını ekleyin.Mayonezi ve doğranmış sarımsakları da ekleyerek bir güzel harmanlayın.
- Fırın poşetine koyun ve önceden ısıttığınız 200 derecelik fırında nar gibi kızarana kadar yakaşık 1 saat kadar pişirin.
Yanındaki Garnitürlü Pilav servis önerisidir.
Afiyetler Olsun...
Hindi but da pilav da muhteşem olmuş. Ellerinize sağlık...:)
YanıtlaSilteşekkürler, sevgiler...
Silteşekkürler, sevgiler...
Sil